Προφανώς δεν το “βουλώνουμε”: Στο στόχαστρο ακραίων – χυδαίων στοιχείων το Candiadoc (εικόνες)

Προφανώς η ισχυρή παρουσία του Candiadoc.gr (Δείτε: Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη: Πάνω από 90.000 επισκέψεις μέσα σε λίγες ώρες στο Candiadoc!) εξηγεί και τον λυσσαλέο πόλεμο που δέχεται εδώ και καιρό (ακόμα και με αισχρές ύβρεις) από ακραία ρατσιστικά και ακροδεξιά στοιχεία, που ξαφνικά… αποφασίζουν ότι πρέπει να διαβάσουν το site, που όμως δεν τους εκφράζει και το υβρίζουν χυδαία, μαζί με τους ανθρώπους του!

Το Candiadoc.gr το τελευταίο διάστημα έχει μπει στο στόχαστρο τέτοιων ακραίων στοιχείων, τόσο με σχόλια στις αναρτήσεις του όσο και buylling σε άλλους πολίτες – σχολιαστές και στο ίδιο το μέσο ενημέρωσης. Η προσπάθεια να μας… “τρομάξουν” ή να “τρομάξουν” τους χιλιάδες πολίτες που μας ακολουθούν, φυσικά δεν έχει “πέραση”. Το Candiadoc θα συνεχίσει να κάνει ό,τι έκανε πάντα: να λέει την αλήθεια, με άποψη, όχι ψευδο”αντικειμενικά”, όχι “ουδέτερα” αλλά πάντα με θέση στα πράγματα.

Και θα υπερασπιστεί, επίσης, τους χιλιάδες πολίτες και τη δική του θέση έναντι της φραστικής βίας. Αυτονόητο είναι ότι τέτοιες κραυγές (παραδειγματικά παρακάτω) δε θα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος μέσα στις σελίδες μας. Πολύ περισσότερο που είναι φανερό ότι κάτι τέτοιοι κάνουν “επισκέψεις” όχι για ενημέρωση (με τέτοιες αντιλήψεις τί θέλουν μέσα στο Candiadoc;) αλλά μόνο για ύβρεις, απειλές, χυδαιότητα.

Η έννοια της Δημοκρατίας, η ανοχή στη διαφορετική άποψη, προφανέστατα δεν έχει σχέση με απειλές και κραυγές.

2 Thoughts to “Προφανώς δεν το “βουλώνουμε”: Στο στόχαστρο ακραίων – χυδαίων στοιχείων το Candiadoc (εικόνες)”

  1. CitizenMitsos

    Η ακροδεξιά κλίκα που κάνει κουμάντο στη ΝΔ σήμερα, προσπαθεί να πνίξει όποια φωνή εκφράζει απόψεις που δεν την βολεύουν.
    Το Candiadoc ενοχλεί γιατί δεν έχει υποταχθεί στο σύστημα που εκθειάζει και καλύπτει την κυβέρνηση, όπως κάνουν τα υπόλοιπα ενημερωτικά μέσα.

  2. Anti-logos

    Δυστυχώς, με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη Σαμαρά και ορφανών του παττακού που εντάχθηκαν στους κόλπους της δεξιάς ΝΔ και του δεξιού τομέα του ΠΑΣΟΚ, βγήκαν από το σκοτάδι που είχαν λουφάξει μετά την χούντα του παπαδόπουλου όλα ετούτα τα ακροδεξιά, φασιστικά, ρατσιστικά, νεο-ναζί υποπροϊόντα της Ελληνικής κοινωνίας.
    Η ΧΑ μπήκε και μαγάρισε τη βουλή και ο εκφασισμός της κοινωνίας άρχισε οργανωμένα να επιχειρείται μέσα από (κυρίως) μια μιντιακή χούντα που ήταν έτοιμη από καιρό.
    Παρόμοιες τακτικές στην ΕΕ, βοήθησαν και οι διεθνείς οικονομικοί κυρίως μηχανισμοί υποστηρίζουν το εγχείρημα.
    Αυτά τα “τίποτα”, αγαπητοί στο CandiaDoc, είναι μπατριώτες της πλάκας και αρκετοί γνωστοί και μη εξαιρετέοι από παλιότερα.
    Μη δίνετε σημασία, αφήστε τα να σκούζουν, αφήστε τα “ΤΙΠΟΤΑ”, να νομίζουν ότι είναι “ΚΑΤΙ”. Η μόνη επιβεβαίωση τους ότι “υπάρχουν”, είναι αυτές οι επιθέσεις στην δημοκρατία και την έντιμη δημοσιογραφία, αυτή που μας απέμεινε.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί